Lirik Lagu Via Vallen – Mati Roso

Mati roso
Voc. Via Vallen
Cipt. Koming
Album : Om sera vol 2 EGOIS
Produksi : DSA Record

LIRIK LAGU MATI ROSO Via Vallen

MATI ROSOKU NYANG SLIRAMU
KAKU RA KOYO MBIYENE
KETUTUP MENDUNG NORING SUKMO
NINGGULI TRESNO IKI

MUNGGUH WAE KENO TAK JALUK
RA KEPENGIN WERUH KOWE
GETUN SAIKI KARI GETUN
NYANG OPO ORA MBUSEK ARAN SLIRAMU

MBIYEN WAKTU PERTAMA AKU KENAL
KARO KOWE NYAWANG SIKAPMU SOPAN
KALEM KOYO KOYONE ISO SESANDINGAN
URIP BARENG SELAWASE IYE IYE..
TAPI SAIKI KOWE WANI MBENJANI JANJI
SIKAPMU BERUBAH KOYO MACAN DI GUGAHI
GAWE WEDI GAWE MATI ROSO NORING ATI

SIGAR ATI IKI CUWIL ATI IKI
RONTOK AJUR LELERAN
ROSO LORO IKI KOWE SING NYATONI
SOYO KEROSO PERIH
RA NGIRO AKU TEGONE KOWE
NGIRIS NGIRIS ATI



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!