Lirik Lagu Syahiba Saufa – Sing Biso Sirno

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Sing Biso Sirno

brebes mili banyu moto
kadung sun iling riko
hang bengen tau manggoni
manggoni ati iki

sajake isun ono roso
welas asihe riko
dino – dino isun sepi
koyo sing sanggup ngelakoni

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni ati riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi
riko hang sun welasi

brebes mili banyu moto
kadung sun iling riko
hang bengen tau manggoni
manggoni ati iki

sajakke isun ono roso
welas asihe riko
dino – dino isun sepi
koyo sing sanggup ngelakoni

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni ati riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni ati riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi
riko hang sun welasi



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!