Lirik Lagu Syahiba Saufa – Impen Impenen

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Impen Impenen

Kapan biso kelaksan
Iso ngandeng riko
Umpomo wis keturutan
Mandhaye yo kari legowo

Mung riko hang sun sayang
Liyane sing ono
Riko kang dadi lamunan
Mulyane yo ro welaso

Ingsun iki seneng temenan
Rasane koyok sing serantan
Sung angan-angan yo sampek lendang
Ingsun impen impenan

Ingsun iki seneng temenan
Rasane koyok sing serantan
Sung angan-angan yo sampek lendang
Ingsun impen impenan

Mung riko hang sun sayang
Liyane sing ono
Riko kang dadi lamunan
Mulyane yo ro welaso

Ingsun iki seneng temenan
Rasane koyok sing serantan
Sung angan-angan yo sampek lendang
Ingsun impen impenan

Ingsun iki seneng temenan
Rasane koyok sing serantan
Sung angan-angan yo sampek lendang
Ingsun impen impenan

Mung riko hang sun sayang
Liyane sing ono
Riko kang dadi lamunan
Mulyane yo ro welaso



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!