Lirik Lagu Nella Kharisma – Tresno Kepenggak Morotuwo

Lirik lagu Nella Kharisma – Tresno Kepenggak Morotuwo

Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!