Lirik Lagu Happy Asmara – Sampek Tuwek

Lirik lagu Happy Asmara – Sampek Tuwek

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi
gawe uripku mesem saben bengi



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!