Lirik Lagu Didi Kempot – Nelongso Ati

Lirik lagu Didi Kempot – Nelongso Ati

senajan nyawang ko kadohan
awakmu nggawe atiku seneng
senajan awakku ora iso nyanding kowe
kangen ning atiku kanggo kowe

aku tresno kowe selawase
ning njero ati kangen setengah mati
nganti nahan loro loro ati
mergo kahananku

sawangen ning njero atiku
aku pingin iso muter wektu
supoyo nemokke awakmu luwih gasik
ben luwih dowo uripku bareng sliramu

senajan nyawang ko kadohan
awakmu nggawe atiku seneng
senajan awakku ora iso nyanding kowe
kangen ning atiku kanggo kowe

aku tresno kowe selawase
ning njero ati kangen setengah mati
nganti nahan loro loro ati
mergo kahananku

nahan sabar iki selawase
urip matiku kanggo sliramu
nelangsane atiku iki mergo kahananku
nelangsane atiku iki mergo kahananku



Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang!